11 maanden

Vandaag ben ik 11 maanden thuis. Hoog tijd voor een blog dus, want ondanks dat ik sinds 24 maart niet meer heb geschreven, heb ik toch zeker niet stilgezeten..

Verhuizen
Thuis blijven wonen hield ik natuurlijk niet zo lang vol (ondanks dat het echt wel gezellig was bij m’n moeder), dus ik ging op zoek naar een eigen woning én met succes.

75 m2 antikraak in het centrum van Eindhoven. Een gigantische ruimte, opgesplitst in twee gedeeltes zodat ik een aparte slaapkamer heb. Mét een dakterras van 10 bij 10. Ik had het slechter kunnen treffen!
Over 2 weken krijg ik zelfs 8 logees!

11 kilo afvallen
in-de-gymDe eerste 5 waren reis-kilo’s, gratis inbegrepen bij 12 maanden reizen, eten, feesten en luieren. En zo snel als ze eraan zijn gekomen, gingen ze er ook weer vanaf met een ronde P90X (Insanity 2.0) en gezond eten. Gelukkig maar, want ze hoorden echt niet bij mij..
Voor de overige 6 heb ik een sportschool abonnement afgesloten en ben ik begonnen met Personal Body Plan.

Ik ben de afgelopen 10 jaar niet zo slank geweest als ik nu ben, maar sta (en zweet!) dan ook 4 keer per week in de sportschool en houd precies bij wat ik eet. Hard werken, but it pays off!

Ik zit echt heel lekker in m’n vel en dat is positief voor alles! Was het eerst nog een beetje onwennig om me tussen de gespierde mannen te begeven in het krachthonk, inmiddels weet ik er de weg en ga ik er met veel plezier naartoe.

Werken
Yep, dat hoort er ook bij. In mei trad ik in dienst bij een opleider in softskills (presentatie, management, assertiviteit etc), maar die baan bleek toch niet helemaal wat ik wilde en dus koos ik voor mezelf en zei m’n baan op. Deze gewaagde beslissing bleek een goede, want nog geen week later werd me een baan aangeboden bij mijn oude werkgever en dus zit ik sinds 4 januari weer op het oude nest. Makes me happy!

Reizen
berlijn
Weinig tot niet. Nou was 2014 natuurlijk een ontzettend compensatiejaar, in 2015 heb ik echt bijna niets gedaan. Een weekendje Duinkerke, een weekje Turkije (in een all inclusive resort nota bene!) en een midweekje Berlijn waren de enige tripjes buiten de Nederlandse grenzen. Daar moet ik dan maar gelijk een voornemen voor maken voor 2016…

En verder….
Doe ik leuke dingen met vrienden en vriendinnen en familie, bezoek de nodige festivals en is er nog steeds geen leuke nieuwe vlam in mijn leven. Weinig spannends dus, nu maar hopen dat daar in 2016 verandering in komt!

Meer van hetzelfde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *