Over Lot


Dit ben ik dus. Charlotte, 27 jaar en afgestudeerd Commercieel Economie studente. Na 3.5 jaar werken (bij een grote internationale organisatie) heb ik besloten een half jaar in mijn eentje te gaan backpacken in Midden en Zuid Amerika. Mijn reis begon op 4 maart en op 3 september zou ik weer terug zijn in Nederland, maar ik besloot er lekker nog minstens een half jaartje aan vast te plakken. Op 14 februari kwam ik thuis, na 50 weken on the road.

Mijn doel: mijn hele bucketlist afwerken, mijn wereld verbreden en veel over mezelf en anderen leren.

Inmiddels ben ik weer thuis, terug aan het werk voor die grote internationale organisatie én in het bezit van een huis. Hoe erg kan je leven omdraaien hè?

6 thoughts on “Over Lot

 1. hey dochter,
  leuk hoor!
  maar……..betekent natuurlijk niet dat je nu niets meer van je hoeft laten horen, hi hi
  doei,
  xxx

 2. Hi globetrotter,
  Wanneer je in Peru bent vergeet de Condors, Titicacameer, Nazca Lines en in Arequipa “momia Juanita Arequipa” niet. Ga je de Inka trail naar Machu Piccchu maken? Indrukwekkend.
  Veel reisplezier en pas op jezelf.
  Groetjes,
  Henriëtte J.van den Heuvel-Renema

 3. Prachtige verhalen, blijf maar lekker genieten, intussen droom ik om ooit eens in jouw voetsporen te treden, groetjes ook van Gretha

 4. Hallo Charlotte,

  Nadat je vertrokken was uit Den Helder bij Marcandi, heb ik na een lange tijd gegoogled om toch te weten te komen hoe het met je gaat. Ik ben na een korte zoektocht terecht gekomen op je blog “Van lot los”. Ik heb met veel interesse je belevenissen gelezen en genoten van de mooie plaatsen die je bezocht hebt. Zo te zien heb je een mooi jaar achter de rug, met heel veel levenservaring en veel nieuwe vrienden en vriendinnen. Bij Marcandi gaat alles ook ok.
  Het ga je goed
  Met vriendelijke groet
  Tjerk
  Marcandi
  Den Helder

  • Hey Tjerk,
   Leuk van jou te horen! Ik ben nog steeds op reis.. Ik had het zo naar mijn zin dat ik er nog minstens een half jaar aan vast heb geplakt.
   Jullie gaan weer richting de koude winter, ik kan me nog herinneren hoe hard het altijd waaide in Den Helder. Koud!
   De groetjes daar, Charlotte

 5. Hallo Charlotte. Nou die winter laat wel op zich wachten hoor. We hebben nog helemaal geen sneeuw gehad, alleen maar regen en wind!!! Aangezien jij nog zes maanden aan je avontuur hebt toegevoegd, hoop ik dat je heel mooi weer hebt en hele mooie dingen zult meemaken. Doe voorzichtig en geniet van je mooie plaatsen die je gaat bezoeken. Heel veel plezier. MVGR
  Tjerk
  Den Helder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *