Helweek dinsdag

Je zou zeggen dat ik gisteren wel zo vermoeid naar bed ging dat ik als een blok in slaap zou vallen, maar niets is minder waar. Het stemmetje in mijn hoofd dat blijft roepen dat ik maar tot 5 uur kan slapen zorgt er eigenlijk alleen maar voor dat in slaap vallen moeilijker wordt.
Helaas: wat een slechte nacht!

En dan is 5 uur dus wel echt héél erg vroeg.

Vanmorgen geen – hoe zal ik hem eens omschrijven, ik weet dat hij dit leest – BONK IVO, maar kleine schattige Gaby.

Tót de les begint…

HOLYFCK. Sprintjes, gevolgd door veel lunges, dips, crunches en push-ups. En dat mogen we nog een keer herhalen. En nog eens. En nog eens… En nog eens. Voor ons gevoel gaat de training zo heel gauw, maar… Het is pas tien over half 6. Veel buikspieroefeningen volgen..
Die Gaby weet ons wel tot het gaatje te drijven, geen gezeur op de vroege dinsdagochtend, gewoon keihard trainen!

Ik móét me nog een keer bij TrainMore melden om de komende maanden goedkoper te trainen, dus dat doe ik er nog maar eventjes direct achterna. Heel veel verder dan wat foamrollen en een beetje armtraining kom ik niet. IK GEEF OP.

Thuis duik ik nog eventjes m’n bed in, die 20 minuten powernap heb ik echt nodig na zo’n nacht slecht slapen.

Focus & modus

Vandaag staat in het teken van focus & modus.
Ik werk hard en geconcentreerd, laat me niet afleiden en bereid me goed voor op werkafspraken. Mij slaan ze niet uit het veld!
Ik vind het normaal heel lastig om niet afgeleid te worden door collega’s of dingen die niet eens iets met werk te maken hebben. Nu tegen mezelf zeggen dat ik hard werk en daarna een paar minuutjes rustig aan kan doen, helpt heel erg. Hopelijk kan ik dit ook na de Helweek vast blijven houden.

Mijn werkdag duurt tot half 7 en mijn energielevel is zooooo through the roof dat ik mijn schuur nog eventjes opruim (yeah, dat is al één ding van mijn to do list!), een super lekkere lasagne maak en terwijl deze in de oven staat nog even een wasje ophang en wat dingetjes opruim.

Moe maar voldaan slaap ik om 10 uur.

Meer van hetzelfde

2 thoughts on “Helweek dinsdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *