Helweek woensdag

Lees eerst even die mooie quote hierboven..

Man. Ik kreeg m’n ogen nauwelijks open vanmorgen. Vermoeidheid kicking in!

Op naar Strijp-S voor training nummer 3 deze week, terug met Ivo. We beginnen met knee-kicks, push-ups, een soort sirtaki op een bankje, gevolgd door sprintjes, lunges, squats en nog wat kikker-moves. Ik voel mijn hele lichaam, maar toch heb ik wel plezier met de oefeningen. Als kleine kinderen mogen we lekker springen en hinkelen in het holst van de nacht.

Thuisgekomen is het tijd voor banana-pancakes. ‘Vroeger’ – toen ik nog héél actief Personal Body Plan deed – maakte ik dat regelmatig, was het zelfs een zaterdagochtend-traditie, nu kan ik me niet eens meer de laatste keer herinneren. Wat een goede start van deze dag!

Timemanagement

Woensdag gaat om Timemanagement en dat is niet mijn beste vak. De to do list die ik vóór de start van deze Helweek heb gemaakt is lang, en het ergste is dat ik een heel groot deel van mijn To do’s onder ‘eigenlijk best wel leuk’ kan scharen. Waarom kost het me dan toch zoveel energie om ze uit te voeren? Hoe kan ik de komende tijd alle dingetjes die ik nog in huis moet doen uitvoeren en die administratie die ik voel branden bijwerken?

Opruimen

’s Avonds ruim ik m’n hele benedenverdieping op. Laatjes en bakjes waar al mijn zooi in eindigt worden geleegd en opgeruimd. Een opgeruimd huis, voor hopelijk een opgeruimde geest.

Oh trouwens; donderdagnacht wordt er niet geslapen, dus dat is een mooi moment om een stap in de richting van een lege To do list te maken. Kijken hoe ver ik kom. Hoe lang ik mezelf wakker houd. En wat het daarna met me doet.

Half 9 – tijd om naar bed te gaan!
8,5 uurtjes slaap om daarna 41 uur wakker te blijven.

Wat een uitdaging!!

Meer van hetzelfde

2 thoughts on “Helweek woensdag

  1. You know what?! It sort of rubs off even at a distance of 13 km! I’m scrapping things off my to-do list too, though without waking up at 5. 6:15 sounds good enough to me.
    So I’m wondering if I’m able to put things from your to-do list onto mine and then having to check it off. I mean helping you with your attic….
    Love, Mama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *